HAIREXTENTIONS BIJ POINTEN HAIRSTYLING ( PH )

Het liefst willen we allemaal een volle bos, lang haar en/of volume in het haar. PH heeft voor u de oplossing. Wij werken namelijk met hairextensions.

De hairextensions zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit 100% natuurlijk verkregen haar. De haren zijn Remy gesorteerd, dit betekent dat de haarschubben alle dezelfde kant op wijzen en daardoor de natuurlijke haarrichting is behouden waardoor het haar niet gaat klitten en natuurlijk valt. Onze pre-bonded hairextensions zijn voorzien van stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze is niet schadelijk voor het eigen haar omdat deze is opgebouwd uit dezelfde bouwstof van ons eigen haar. De pre-bonded extensions worden met een warmtetang bevestigd. Pre-bonded extensions kunnen wel drie tot zes maanden in het haar blijven zitten. De houdbaarheid hangt af van de conditie van het haar en hoofdhuid, de natuurlijke haargroei en de verzorging van de hairextensions. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook uw droom van een haarcoupe die u zelf al zolang wilt in vervulling laten gaan, laat u vrijblijvend adviseren door een van onze hairextension specialiste bij POINTEN HAIRSTYLING.

 

Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl.

HAARSTYLEN VOOR DE VROUW.

Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel ? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

OVAAL GEZICHT.

Hebt u een ovaal gezicht ? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

ROND GEZICHT.

Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony ? Houdt deze dan lang en schuin.

VIERKANT GEZICHT.

Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

HARTVORMIG GEZICHT.

Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kin lengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

HAARSTYLEN VOOR DE MAN......

Hoe bent u uzelf en toch trendy ?

STOER KAPSEL......

Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

LENGTES IN HET KAPSEL.....

Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.

KLEUREN......

Het is natuurlijk ook een idee om uw haar eens te laten kleuren. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om er wat HIGH LIGHTS doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: