POINTEN HAIRSTYLING is een combinatie van trendy en chique. Het gehele interieur straalt harmonie, rust, ruimte, luxe en klasse uit, maar toch met een warme sfeer. Met een spraakmakend concept, waarin de kapsalon als luxe woonkamer is neergezet en waar het verwenaspect centraal staat. Binnen vormt het glanzende lakwerk van de meubelen met de luxe beklede stoelen en washlounges voor een clubachtige uitstraling.

Een kappersbezoek bij POINTEN HAIRSTYLING is ECHT een cadeau voor jezelf.

HET TEAM VAN POINTEN HAIRSTYLING, EVELYN, WILMA en JOHN staan voor u klaar op dinsdag, donderdag , vrijdag en zaterdag  ( maandag en woensdag GESLOTEN )


Als "ERKEND LEERBEDRIJF VOOR KAPPERS" hebben wij regelmatig plaats voor : LEERLING JUNIOR STYLISTE A/B
Dus ga jij beginnen met de kappersopleiding of ben jij al leerling kap(per)ster, kom dan langs of neem telefonisch contact op met
John Post op 035-6025335 of 06-54985050

 

DE UITZONDERLIJKE GRANDS CRUS VAN NESPRESSO EN DE 100% ORGANIC HERBEL INFUSION PLANTES OF AVEDA THEE

Bij uw bezoek in onze salon krijgt u een heerlijke GRANDS CRUS van NESPRESSO aangeboden of een echte 100% ORGANIC HERBEL INFUSION PLANTES of AVEDA thee. De koffie is samengesteld uit eersteklas Oost-Afrikaanse en Zuid- Amerikaanse Arabica's voor de finesse en uit een vleugje Robusta voor de intensiteit. De Italiaanse espresso en cappuccino bij uitstek. De AVEDA thee ingrediënten zijn, LICONICA ROOT, PEPPERMINT LEAF, SWEET FENNEL EN BASIL....THE ART AND SCIENCE OF PURE FLOWER AND PLANT ESSENCES.
Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: